Wednesday, June 6, 2012

Just For You

Bento boxes atau lunch box memang comel dan super duper cute.....
rasa-rasanya kenapa orang susah payah buat benda-benda comel macam ni? 




just wanna say 'hi' n 'hello'




jeling semacam......moody?...sanggul tu mantap...
kalah unduk ngadau.





eerrrmmm....rupanya ....





apa kata kalau sambung ni ha....






lepaskan angry bird yang tengah marah....just for fun  @^_^@








pemenang dapat hadiah ni....


pastu boleh layan game sampai pengsan...







kalah......




dapat ni...


ishhhhh....yakkkkkk...hilang selera.


Kalau dapat lunch box gini boleh kongsi-kongsi dengan sahabat andai, rakan taulan, saudara sedara, sepupu sepapat, sekampung sekapal mesti selera sakan kan. Sebenarnya rahsianya hanyalah 'berkongsi' biarpun sedikit, biarpun tidak seberapa nak comel, biarpun tidaklah sesedap mana....bila dikongsi bersama tentu rasanya berbeza.


macamni....
kek tu bukan sedap manapun harap kotak ja cantik...huhuhu.


Baju biru dua orang tu entah buat apa...seronok lah tu.. 
Baju itam tu peminat angry bird itam...hehehe.


3 comments:

chefsyednzrul said...

Sharing is caring...

Dorris Angel said...

yesss....its true. thanks..sudah permudahkan maksud yang ingin disampaikan.

coldpepperonata said...

cute yg paling atas....thanks tahu bah tu dituju khas tuk sapa :)tersangatlah kreatif penyampaian cara mcam ni :) i like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...