Friday, June 3, 2011

Gambar oh gambar


Entri kali ni bukan lagu "Bangau oh Bangau"


Gambar oh gambar....ramai orang semakin mengilai hobi mengambil gambar. Sesungguhnya gambar memberi seribu penceritaan. Untuk itu layan la gambar2  ini yang diambil dari picasa album google.




banyak kereta buruk tersadai di bengkel serata Malaysia ni...baik jadikan rumah tumpangan rumput.





Ini pula boleh jadi cover buku cerita Jack dan Kacang Ajaib versi moden...... 









dan yang ini.........










tapi sebelum itu ada satu teka-teki.... sila jawab ya..





Soalan: Orang Eskimo terkenal pandai memburu.....kan...kan??...(betul lah)...tapi kenapa mereka tidak memburu binatang dalam gambar di bawah ini? (mcm pernah dengar teka teki ni kan..)




 jawab...jangan tak jawab...





serious......jawapannya tersangat la logik!





macamnapun gambar di bawah ini pasti ramai yang ingin melihatnya....



2 billion menontonnya di serata dunia...Fuhh!! 









'''''''^''^''''''


















The Royal Wedding...Will & Kate







dan lagi.........


gambar ini juga menyebabkan ramai gadis-gadis patah hati.......huhuhuhu......



tapi  usah risau wahai wanita-wanita jelita.......



masih ada budak nakal ni............







Prince Harry...

borang boleh diisi dgn mengisi ruangan komen di bawah...





Sekian......sekadar hiburan ringan.
  



Teka teki?????  da jawab?






5 comments:

Ruby Tlm said...

memang ketua bidang!!!!tapi baru baca tadi...Prince William Divorces Kate Middleton After 5 Weeks
'I Made A Terrible Mistake' Says Heir To British Throne!!!!jadi amacam buli isi kah tu form suda???duda berhias tu...hehehe

eda said...

ala dgr cerita bercerai suda tu putera william..bole isi form nak apply baru..bdk nakal x mau la,tu teka teki mcm mana mau jwb sapa jugak mau mkn pengguin x sedap tu dagingnya..

Dorris Angel said...

RT: e2 ceta sekolah jgn ceta sini ba....kikiki...sini i blogger yg baru tumbuh gigi..comey tau.. Iya ka e2 macam???? alalala...klau cam tu borang tambah lagi 1.

Eda: u paling esuai isi, kwn sblh tu xleh da... teka teki jawab dlm comment ni la...klau betul i bagi hadiah ni...

tqa said...

nak jawab teka teki ni! dapat hadiah x? hahaha

sebab eskimo di kutub utara, pingu di kutub selatan? haha

Dorris Angel said...

tqa: dapat bah klu ko. betul! tahniah!..mcm pernah soal dlm kelas ba kan...hadianya 2 ekor pinguin comel tu...hehehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...