Monday, September 5, 2011

Sebelum Raya.....



Sempena cuti raya dan cuti sekolah minggu lepas ingat bolehlah update blog ni selalu-selalu....tapi rupanya hanya angan kosong semata. Busy? tidak juga, hanya sempat beraya di rumah kawan-kawan rapat dan pastinya rumah my sister. 

Entri ini patut sebelum raya lagi tapi oleh kerana terperuk dalam oven lama sampai hangit makanya baru ni dapat dikeluarkan. Tengoklah gambar bawah ni hanggusssss terbakar....hehehe...



gambar ni diambil dalam kereta..semasa my sister berbuka...ala kadar hanya Dunkin Donuts...kesian my sister terlewat sangat2 berbuka gara2 ice blended yang kami beli terjatuh dan pecah berderai atas lantai...terpaksa gigit jari......pastu baru beli Mr.DD yang kureng sodap ni....huhuhu. Hairan bin ajaib Mr.DD yang pernah aku makan di Jakarta dan Bandung dulu tersangatlah sodap...sampai boleh menjilat jari jemari....hinggakan masa balik tu siap kami tapau yang ada jual di Airport Soekarno Hatta tu.....lagak sakai tidak pernah jumpa donat.



baju raya little Sara



ha yang ni kurung dia....



si kakak siap pakai terus...terus pose jadi model.



 inilah Sara kami panggil dia Ara, liat dipakaikan baju dia ni...tengoklah gaya...



3 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Mungkin si Ara tida minat tu baju kali tu kalau dia liat-liat tu. Haha. Budak-budak selalunya macam tu, kan. ^^

samizul.net said...

Aku pun baru juga rasa DD tu.. Lebih kurang macam Big Apple juga lah, hua2..

Dorris Angel said...

Fadzmie: mungkin la tu...budak-budak ni selalunya suka pink. ini kali grey ka blue ni...


samizul: iya ba nda sedap pun...mcm rasa rugi beli owh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...