Monday, March 26, 2012

Bila Blog Bersawang dan Tumbuh Lalang


Salam untuk semua.......



Penjolok diperlukan di saat ini.....


penjolok itu perlulah merupakan 4 kerat kekuatan fizikal dan 

4 ketul kekuatan mental. (perlu highlight ni....)


mana mau cari tu??????


arrrgggghhhhhh......


wahai rakan-rakan blogger.........


pernahkah anda merasakannya??????? 
(bagilah sikit tips camna u all begitu tegar mengupdate blog)


huhuhuhuhu.....



ok   ok  ok..... sekarang i cari....dan buat temujanji...


rasanya yang ini.....kuat dan sihat....



MR.SPIDERMAN.....


Macho gitewww....dengan kekuatan fizikal pasti segala sawang bakal dimanfaatkan....






Pertemuan secara exclusive di bawah pohon taugeh...(terpaku jumpa mr.spider...perjanjian lupa ditandatangan)



harap blog ni belum tumbuh lalang macam belakang rumah jiran sebelah....(ooppssss maaf jiran)

bukan setakat ular, anaconda pun boleh hidup. 



entri warming up.. ^_^

5 comments:

coldpepperonata said...

bersawang kenalah buang..bagi bersih makeover sikit supaya semangat jitu itu ada :)welcome back dear!!

Dorris Angel said...

thanks....makeover...good idea...nak makeup juga....pasang bulu mata palsu mungkin...hehe.

coldpepperonata said...

I like "4 kerat kekuatan fizikal dan 4 ketul kekuatan mental"

Fadzmie Mohamad said...

Cuba testing tukar layout blog. Kasi rupa baru. Terus ada semangat balik tu mau update blog. :p

Dorris Angel said...

thanks cadangan tu, memang lama juga sudah mau tukar layout ni tp blm terlaksana pasal bab ni memang kurang kepakaran. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...