Tuesday, August 7, 2012

Lagu Hangit Hot FM Jom Ketawa Guling-Guling


Ketawa penawar duka, namun yang paling penting ketawa mengurangkan rembesan hormon stress Cortisol. Sekaligus senaman muka yang sinonim sebagai vitamin untuk awet muda. Khasiat 'ketawa' memang berganda, jadi amat rugi bagi orang yang serius gila, muka ketat, kedekut senyuman. Sesiapa saja yang ingin awet muda....jom..jom..i bagi petua. (sshhhhuuuuuttttttt.....cakap pelan-pelan, bisik-bisik nanti ganggu jiran sebelah.....resepinya 3 dulang hati nyamuk...eh, salah....elakkan 3 kriteria di atas)


eeeeeerrrrrrrrrmmmmmmm......itu ja poooonnnnnn. ^_^


Semenjak dua menjak bulan puasa ni ramai rakyat Malaysia (ayat bajet pemberita) yang rajin kerana ramai yang keluar kerja lebih awal dari biasa. Buktinya kalau sebelum bulan ramadhan setakat jam 6.05 pagi belumlah waktu-waktu yang diisytiharkan jammed gilaaarr. Maknanya masih boleh berfoya-foya, enjoy-enjoy menikmati embun subuh......sekarang start ja engine kereta terus kk drift gitu...hakikatnya....tetap sama. nah apalagi STRESS lah ba kan!!!!!! 


(speaking sabah dulu) Dulu-dulu sia suka dengar Hot FM masa driving tapi semenjak dua menjak ada Suria Sabah, KK FM ni sia pun tukarlah chanel mau juga ba dengar radio Sabah.....we love sabah...wah terlebih sudah. Kira-kira berpaling tadahlah  sekejap. Pastu rindu pula dengar 'Panggilan Hangit' yang bikin panas tu tapi lawak tahap gaban jugalah. Nah dijadikan cerita hari tu....terdengar pula 'lagu hangit' di Hot FM. Alamak! memang lawaklah, kali ni i bagi rating tinggi sikit, lawak tahap 7 petala langit. 


gua cakap pun tak guna...lu layan lah sendiri....kata nabil.



apa kata???? pecah perut? Memang kreatif giler otak 3 orang ni, bab bahasa memang hancur jadi amaran kepada anak-anak kapal bawah umur yang baru kenal mengarang agar berhati-hati ini hanya sekadar hiburan semata. Bab suara fafau memang ke laut jadi amaran kepada pengarah2 muzik jangan bagi budak ni jadi penyanyi...hehehe. Apapun terima kasih kepada Fafau, FBI dan AG kerana kegilaan anda bertiga menghalang hormon stress Cortisol i membuak-buak pada hari itu kerana terperangkap dalam jammed. 

dan banyak lagi versi untuk ketawa guling-guling 

antaranya yang ini....



p/s: selamat bersenam wahai pipi bukan fifi okeh...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...