Sunday, July 10, 2011

Bagaimana Ceriakan Isnin? "Wonderful Monday"



Siapa yang suka hari jumaat? eehh..eehh..ramai yang angkat tangan....tapi cuba pula tanya siapa suka hari isnin?


mungkinkah tunjuk muka camni?



tidak la macam ni sangat kan....(senyum ada manis sikit...la cik adik)



Isnin selalu merimaskan, lebih-lebih lagi jika selepas cuti panjang. Emosi yang tidak setabil pada hari isnin tentunya dipengaruhi oleh rehat 2 hari sebelumnya. Kalau tiada rehat parah juga tp kalau banyak rehat pun masalah emosi pula.


Biasanya kalau di sekolah hari isnin wajib ada assembly maka masa ni la ramai pelajar tidak hadir.... mungkin sesetengahnya takut 'sport check'....kononnya, tapi sebenarnya tidak kurang juga yang lewat bangun atau.... gangguan emosi pada hari isnin. Budaya ini mesti la tak baikkan... jadi sebelum jadi BUDAYA... maka mari kita reverse psychology....jerit kuat-kuat....  ISNIN......BESTnyaaaaa....Muaha..Muaha..... 6X ya. 


tp muncung tu jaga sikit............nanti boleh sangkut payung pula..



untuk kita SEMUA....



(rambut biar tegak, mata berpinar2...mulut semestinya 180 darjah...
kalau di tempat kerja....boss jangan pengsan sudah..hihihihi..)


Have a Wonderful MONDAY....




8 comments:

anahiettah afibs said...

bestnya hari Isnin.. syukur masih bernyawa... :)

Dorris Angel said...

anahiettah afibs: yesss....sokong... :)

Fadzmie Mohamad said...

Hari Isnin best bah.
Siapa la yang selalu rasa Isnin nda best.
(ok ka saya punya reverse psychology ni? haahhaha)

eda said...

hari2 pun sama je..semua best yg penting keja la hahahah...

Dorris Angel said...

Fadzmie Mohamad: hr ni pun ramai student kmi x pigi skul..hr satu ja msti nmpk gawang time prhimpunan.


Eda: tp paling best SABTU ba eda....hehehe.

miss_Dark_heLious said...

isnin ni sa malas siiikit... sbb rasa nda puas cuti. hehehe.. tp bila da start class, ada rasa hepi sbb jmpa kawan2.. ketawa sana sini .. hehe

nowriz said...

huhuhu.. sy kasi iya seja la... siok nya hari isnin ni... :p

samizul.net said...

Itu dia pengguna 'reverse psychology [RP]', keh3..

Biasanya RP ni kena guna untuk 'mengenakan' orang.. Tapi, baik juga amal bagi mereka yang selalu demotivated, mudah down dsb..

Kalau aku Dorris, aku guna cara ni..

SINDROM KURANG MOTIVASI DI PAGI ISNIN

Muahua3! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...