Sunday, July 24, 2011

Perkahwinan Norman - Memey: RM12 juta


Tengahari tadi dalam berita Awani tetiba muncul cerita ni....fuuhhh...tulislah...tumpang glamour sikit...kih.kih.kih..


Norman Hakim 35, dan Memey Suhaiza 23, bakal mengadakan majlis resepsi bernilai 12 juta. Wow! satu jumlah yang sangat besar tu. Pengantin ini bolehlah berbangga meskipun karya seni mereka tidak segah artis lain tapi masih mendapat perhatian sehingga mendapat tajaan jutaan ringgit.


Majlis perkahwinan tersebut ditaja sepenuhnya oleh Refflesia (jenama barangan kemas terkenal tanahair). Majlis yang bakal diadakan di Hotel Crown Plaza itu turut ditaja oleh 6 penaja lain iaitu Lords Tailor, Snips, Angsana Spa, Crown Plaza dan Datuk Jimmy Choo.


Majlis yang berlangsung pada 28 September ini bertemakan New York Look hanya mengundang 200 tetamu yang terdiri daripada wakil media dan selebriti.



Pic credit to: Mohd Izaudin

Apapun semoga berkekalan.






8 comments:

Farah Faridah said...

fuhhh.. best juga jadi artis ni..di taja2 saja..

Dorris Angel said...

Farah faridah: 2lah ba...majlis pun free.

misya mialen said...

singgah sini..;D

samizul.net said...

Suatu bentuk pembaziran.. Bagi RM1 juta untuk orang macam aku ni kahwin, mungkin bilangannya kalau kumpul2, berpuluh2 orang sudah boleh kahwin..

Nampak sangat penaja2 tu kejar fulu$$$ berbanding amal kebajikan. Taja orang mampu buat apa? Kah kah kah!

Apapun, TAHNIAH buat Norman & Memey.

Dorris Angel said...

samizul.net: ya jg..bnyk lg anak yatim & ibu tunggal yg boleh dibantu dgn duit sebanyak tu. teringat pla dgn budak2 sekolah rendah di pedalaman yg trpksa jln kaki brbatu2 utk ke sekolah. :(

eda said...

ntah2 tulis je rm12 juta..padahal hakikatnya habuk pun tarak tu yg jemput org 200 je x ckup badjet..huahuahua

Dorris Angel said...

eda: yg ko marah btl tu napa? hahahaha.....respond yg baik. hurmmm...sponser bahh.

Paan 95 said...

http://jejakegembira.blogspot.com/2011/11/ct-oh-ct.html...........ct lagi banyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...