Sunday, July 3, 2011

Kate Middelton: Selepas Perkahwinan Diraja?


Lahir dari kalangan rakyat biasa Kate Middelton kini memegang gelaran Her Royal Highness The Duchess of Cambridge setelah berkahwin dengan Putera William. Dari kehidupan biasa Kate mendapat liputan luar biasa. Mungkin ada yang menyamakan cerita hidupnya ibarat Cinderella yang berkahwin dengan Putera Raja. 



Setiap gerak langkahnya pasti mendapat perhatian


dan tidak boleh tidak....


Dunia akan membandingkannya dengan PUTERI DIANA




Sut Merah dan Topi Hitam

Kombinasi Biru Hitam

Dress tanpa lengan dengan kain lace

Dress bercorak Harimau Bintang

Credit: Tim Graham/Getty Images; Tim Graham Picture Library/Getty Images


Meskipun mungkin penampilan di atas hanya satu kebetulan. Itulah harga yang perlu dibayar. (banyak duit nak bayar pun...aiman tak kisahhh...)



Puteri Diana mendapat perhatian dunia bukan hanya kerana  menjadi icon dunia fesyen tetapi juga kerana kerja-kerja amal yang telah menempatkan beliau sebagai puteri di hati rakyat. Mungkinkah Kate akan turut menjadi icon fesyen seperti mandiang Diana?


Tiada aneka pilihan A,B,C.-terima kasih jika sudi menjawab-




5 comments:

virgo19 said...

ola...dia da jd public figure so sure dia akn jd fashion icon..compare n contrast 2 knfm la...hehe tp byk duit pun GBP turun da dr dlu...kdg2 u.k pun ada inflation..ops, terlebih sdh...hehe...followed u :)

eda said...

bole jugak ni kalu kita mau jd mcm dia tp kena la belanja mcm dia jugak..msti sebiji nanti klon lagi...heheheh

Dorris Angel said...

virgo19: ya hehehe...gitula ba klau sda trknl.



eda: huhuhu...x yah la dik non nnti kena kejar lembu (merah sgt)...bkn baju...lipstik. ^_^

Pink Diva said...

If she follow the footsteps of late Princess Diana had done until she fascinate people hearts ,more better kan..

Syazwan Che Deraman said...

comel dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...